вторник, 17 Юли 2018 17:02 ч.

Синът на Мисис Бургас с разтърсващи думи след смъртта на майка си

30.12.2017   |   21:15
Прочетена: 3040   |
Коментари: 0
Синът на Мисис Бургас с разтърсващи думи след смъртта на майка си

Синът на починалата Мисис Бургас Донка Стоянова написа много силни думи след кончината на майка си. Момчето публикува в профила на най-красивата омъжена бургазлийка саркастично съобщение заради вниманието на познати и медии. По думите му той благодари на всички, дори и на тези, които са написали неверни неща, като това, че той освен син, е и дъщеря на майка си, пише Блиц.

Ето какво написа той: Благодаря на всички, които уважиха майка ми в последните и мигове под дъжда. Благодаря и на онези, които за първи път не бяха лицемерни към нея, последваха гузната си съвест и не присъстваха на събитието. Благодаря и за цялото внимание на медиите, на близките и приятели, които е виждала един-два пъти през живота си, но са имали дълбока връзка с нея. Благодаря на новинарските сайтове за разясняването на причините за трагедията ни.

Бих се радвал да продължите да разсяснявате и за вбъдеще така точно фактите. Щастлив съм да разбера, че освен син съм също така и дъщеря на майка си, че тя е с фин характер и висше образование, че е имала рак на гърдата, който е крила от всички, но същевременно е била символ на борещата се с рака жена, защото го е заявила публично, че има неизяснени отношения с роднините си, че близката и приятелка, с която се запознаха на самия конкурс, я видяла на улицата преди бъдни вечер под ръка с баща ми, че е починала през нощта и явно много сме бързали да се отървем от нея та още на обяд я изпратихме на дългия и път. С нейният силен и завладяващ дух не е чудно, че е сензация дори без физическото си присъствие. Благодаря ви за вниманието и искрените чувства. Бъдете здрави!

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5914
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...