неделя, 18 Февруари 2018 20:15 ч.

Скандали след прекратения мач Славия - Лудогорец

19.02.2017   |   18:00
Прочетена: 641   |
Коментари: 0
Скандали след прекратения мач Славия - Лудогорец

Мачът Славия - Лудогорец бе прекратен при резултат 0:0 в 12-ата минута. Причината е силният снеговалеж над София. Теренът на стадион "Васил Левски" побеля и главният съдия Стефан Апостолов прецени, че не става за нормален футбол. След прекратяването не мина без заяждания от двата отбора. Босът на Славия Венци Стефанов беше бесен: Видяхте префърцунените кокони от Делиормана... Нали футболистите на Лудогорец са много изнежени и затова мачът се прекрати. Те не могат да играят при тези условия. Има си правила, които трябва да спазват всички. Срещата трябва да се проведе утре. Парното е включено и утре сняг няма да има. Виждате, че в момента не вали, но не искат да играят. Чувам, че Лудогорец иска мачът да се отложи за неопределен период. Те са голямата работа в тази държава, каза Венци.

Мачът беше прекратен правилно, защото нямаше условия да се проведе, отвърна изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев. Това нещо е в ущърб на Лудогорец, нека се знае. Програмата ни се променя тотално. Знаете, че в сряда летим за Дания. Сега се променя програмата - полети, тренировки. Ние сме най-потърпевши от ситуацията. Ще спазим Наредбата на БФС и ще играем утре. Идваме и играем. Г-н Венци Стефанов много пъти се упражнява върху гърба на Лудогорец. Тарикатлъците му обаче вече не минават. Никой от нашите футболисти не е излязъл от терена, чакахме решението на съдията. Какви ги плещи г-н Стефанов - нека той престане да се държи като шут! Не му отива на годините. Преминава всякакви граници, а ние коректно си мълчим, допълни Петричев.

тагове
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3950
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...