понеделник, 19 Март 2018 04:41 ч.

Скандал с ДЮШ на Локо в Сандански (видео)

Обвиниха шефа на школата в 8 дни пиене, той отвърна, че е бил само 2 нощи там
18.02.2017   |   12:37
Прочетена: 643   |
Коментари: 0
Скандал с ДЮШ на Локо в Сандански (видео)

Жесток скандал избухна около участието на отбори от школите на Локомотив и Ботев на турнира Балканика къп в Сандански. Черно-белите се върнаха с един бронзов медал при децата от набор 2004 с треньор Апостол Костадинов. Шефът на академията Иван Маринов (Маслара) изригна срещу калпавата организация на домакините. Колегата му Трифон Пачев пък се зарече негов отбор повече да не стъпва на тази надпревара.
Първи срещу безобразията на организаторите изригна Маслара: "Бях в Сандански, гледах много мачове, видях много таланти, но не издържах докрай. Обидното за мен беше, като професионалист, условията за нашите деца. Те не отговаряха на моите изисквания. Това, което видях, бе един амортизиран изкуствен терен, четири тревни селски игрища с тук-там трева по тях, а очертанията се правеха с маркировъчни шапки. Отборите нямаха възможност за никаква тренировка, а срещите се ръководеха от съдии от съседна Сърбия. Не е нормално на 10-годишно дете, което още не знае какво е блок-маса, да му кажеш - защо взимаш толкова, ще го изядеш всичкото, при платени 220 лв. от родителите, което се пада по 55 лв. за храна на ден. Това е чист рекет към родителите".  

"Претенциите на ПФК Локомотив Пд и в частност Маслара. Г-н Маслара дойде време да говори след като го пойхме и хранихме, 8 дни не изтрезня тук БЕЗПЛАТНО, както той каза все пак съм ДИРЕКТОР НА ДЮШ Локомотив Пд. Докато беше тук всичко беше ОК", отговори с писмо до медиите, изобилстващо от правописни грешки, организаторът Йордан Тушев.

"Само 2 вечери съм бил в Сандански, няма как да ме е поил 8 дни въпросният Тушев. Видно е, че лъже като циганин. Да се замисли що преди цялата А група се подготвяше в Сандански, а сега нито един отбор не отиде", контрира Иван Маринов.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4373
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...