четвъртък, 19 Юли 2018 14:47 ч.

Слави Георгиев за 2017-а: Срам ме бе заради цирка с Онкото

31.12.2017   |   08:15
Прочетена: 459   |
Коментари: 0
Слави Георгиев за 2017-а: Срам ме бе заради цирка с Онкото

В края на годината зададохме два въпроса на депутати и съветници: 

1. Кой бе звездният ви миг на трибуната през 2017-а? 

2.  В кой момент се почувствахте в неудобно положение?

 

Слави Георгиев, председател на групата съветници от Обединени патриоти:

Не мога да приема, че един политик трябва да има звезден миг. Напротив, трябва да има дългосрочни цели за реализиране на големи идеи и проекти, а не просто 30 секунди слава на микрофона. Все още не виждам онази промяна, която Пловдив заслужава, и продължавам да се боря за това. Много пъти съм критикувал идеи или действия на общината, г-н Тотев е казвал на определени мои изказвания - да, прав сте, г-н Георгиев, после е слизал от микрофона, без да коментира. За мен тази година беше успешна, все повече се научавам да бъда мъдър и търпелив.

Но ме беше срам от лекарите и пациентите на Онкодиспансера. В залата на ОбС тогава беше разигран един театър, с който беше освободен от длъжност, уж  подал оставката тогавашния директор на КОЦ д-р Красимир Вальов. Така целта беше да бъдат укротени присъстващите в зала служители на Онкодиспансера.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5925
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...