понеделник, 16 Юли 2018 19:36 ч.

Следобед решават за грипната ваканция в Пловдив

02.01.2018   |   12:13
Прочетена: 4578   |
Коментари: 0
Следобед решават за грипната ваканция в Пловдив

Днес ще стане ясно дали ваканцията за пловдивските ученици продължава. Очаква се следобед здравни експерти и представители на Регионалното управление по образованието в града да вземат решение дали да бъде обявена грипна ваканция.

От няколко дни масово се говори, че заради вируса, който върлува в града и областта, класните стаи ще останат затворени до края на седмицата.

Преди повече от седмица Марица.бг първа съобщи, че малчугани са препълнили спешните кабинети и педиатриите на пловдивските болници в почивните дни около Коледа. Масово оплакванията са били от главоболие, висока температура, хрема, обща отпадналост, мускулни и стомашни болки, които оставиха хлапетата за 5-6 дни в леглото.

От сутринта притеснени родители следят сайта на Регионалното управление по образованието в Пловдив, където трябва да бъде обявено решението. Децата пък стискат палци ваканцията да продължи.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5901
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...