сряда, 21 Март 2018 04:48 ч.

Специалните сили търсят нови командоси с конкурс

Приетите ще преминат обучение за парашутни скокове и алпийска подготовка
16.02.2017   |   10:36
Прочетена: 5851   |
Коментари: 9
Специалните сили търсят нови командоси с конкурс

Бригада Специални сили в Пловдив търси да назначи нови кадри на непопълнените си места. Търсят се кандидати за войнишки длъжности, които са завършили граждански, средни или висши училища в страната и в чужбина.

Обявата ще бъде публикувана в интернет страницата на МО и в структурите на Централно военно окръжие.

Както Марица.бг вече писа, в 68 бригада Специални сили има непопълнени места. Тази елитна част вече е под прякото подчинение на Шефа на Въоръжените сили.

До 31 март кандидатите за обявените вакантни длъжности трябва да подадат заявление до командира на 68 бригада Специални сили бригаден генерал Явор Матеев чрез структурите на Централно военно окръжие (ЦВО).

Конкурсът ще се проведе за времето от 28 до 30 юни. Той ще включва изпит по физическа подготовка, изпит-тест за обща култура и събеседване с кандидата.

Изпитите ще бъдат предшествани от необходимите медицински прегледи.


 

Какво следва след издържането на изпитите

Издържалите успешно изпитите ще преминат обучение, свързано с изпълнение на парашутни скокове, високопланинска и алпийска подготовка, стрелба с различни видове стрелково оръжие и друга специализирана подготовка./Марица.бг

Специалните сили търсят нови командоси с конкурс
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4440
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...