четвъртък, 24 Май 2018 18:54 ч.

Страхотна събота за тези две зодии, чакат ги печалби

13.01.2018   |   06:10
Прочетена: 9045   |
Коментари: 0
Страхотна събота за тези две зодии, чакат ги печалби

Овен
Назрели са промени, свързани с личния ви живот. Отворете се към нови познанства, за да промените статуквото, което ви измъчва.

Телец
Денят е подходящ за решаването на любовни въпроси. Днес ще има начин да наложите личните си интереси във връзката ви.

Близнаци
Ще ви се наложи да се занимавате с важни битови въпроси. Не жалете време е и средства сега, за да освободите пространство за любимите ви занимания.

Рак
Очаква ви ден, наситен с приятни емоции. Този път те ще са изцяло във ваша полза. Естествеността ви ще плени партньора ви.

Лъв
Възможно е да имате някои пречки за преодоляване преди да продължите нататък. Високото ниво на дисциплина е това, към което трябва да се придържате днес.

Дева
Имате голям шанс да пробив в постигането на личните ви цели. Енергията ви ще е в излишък. Не преминавайте границите.

Везни
На преден план може да излязат интриги, с които ще трябва да се справите. Отговорността ще е ключовата дума при решаването на въпросите.

Скорпион
Денят ще бъде наситен от събития, свързани с личния ви живот. Индивидуалните ви желания ще се сблъскат с тези на на партньора ви. Решете въпроса разумно.

Стрелец
Ще сте в пълен синхрон с емоциите си. Това е ден, в който може да осъзнаете, че сте влюбени. Помислете дали не е само интимно привличане.

Козирог
Денят е подходящ за вземането на бързи решения. Обстоятелствата ще се развиват изненадващо. Гъвкавостта ви в ситуацията ще е решаваща.

Водолей
За да се радвате на любовта си трябва да се отървете от притесненията в главата ви. Въпросите за решаване, които ви предстоят не са сложни, а просто неприятни. Приключете с тях.

Риби
Денят ще е успешен за търсенето и намирането на рационални решения. Използвайте момента, за да отхвърлите повече от нещата, които ви притесняват.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5255
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...