вторник, 18 Февруари 2020 23:59 ч.

Стягат ударно школските дворове

Обрасла в бурени и неокастрени дървета е сградата на СУ "Никола Вапцаров".
13.09.2017   |   06:38
Прочетена: 580   |
Коментари: 0
Стягат ударно школските дворове

Да се разчистят и обезопасят дворовете на учебните заведения, обърна внимание на школските директори началникът на Регионалното управление по образование Иванка Киркова в навечерието на новата учебна година. Обикновено това се оставя за последната седмица от ваканцията, но не бива да се пренебрегва, категорична е тя.

Вчера метачки ударно събираха опадали клони и шума около ПГСТ "Пеньо Пенев" и ПГТ "Проф. Асен Златаров", видя репортер на "Марица".
В същото време обаче дворът на Автото все още изглежда като строителна площадка - виждат се купчина пясък и камари от плочки. Обрасла в бурени и неокастрени дървета пък е сградата на СУ "Никола Вапцаров".
Вече е направена санитарна сеч в ДГ "Наталия", след като преди седмица силен вятър пречупи огромен клон и той се стовари върху пясъчника. Нямаше пострадали само защото това се е случило през нощта. Последните приготовления за първия учебен ден там продължават с монтиране на нови модерни катерушки със стълби, тунели за провиране и опънал шия жираф. След като съоръжението бе монтирано предния ден, вчера площадката бе насипана с дървени стърготини.

Стягат ударно школските дворове

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...