четвъртък, 22 Февруари 2018 00:57 ч.

Съд задържа предаването на наследството на Принс

19.05.2017   |   20:27
Прочетена: 390   |
Коментари: 0
Съд задържа предаването на наследството на Принс
Снимка: Paisley Park studio complex

Съдът в американския щат Минесота определи, че шестимата братя и сестри на поп-звездата Принс са негови наследници. Това се случи повече от година, след като той почина от свръхдоза наркотици, съобщава Асошиейтед прес.

Решението е, че Принс е починал без да остави завещание, поради което наследството му принадлежи на неговата сестра Тайка Нелсън и още петима полубратя и сестри.

Наследството, оставено от поп-звездата, засега няма да се предава, докато текат процесите на обжалване. Повече от 45 души са предявили претенции, представяйки се за съпруга, деца, братя и сестри и други роднини.

Адвокатите на официалните наследници обаче заявиха, че по-нататъшно забавяне ще доведе до увеличаване на разходите около имението на Принс и ще възпрепятства управлението му.

Принц почина на 21 април 2016 г. Имуществото му се оценява на 200 млн. долара. Очаква се, че данъците ще погълнат около половината от тази стойност.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4008
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...