вторник, 20 Март 2018 23:18 ч.

Съпругата на ченгето ятак работи в службите на МВР

12.10.2017   |   07:38
Прочетена: 4366   |
Коментари: 0
Съпругата на ченгето ятак работи в службите на МВР

Съпругата на арестувания вчера зам.-началник на Трето районно в Пловдив Стоян Павлов, хванат да помага на телефонни измамници, също работи в системата на МВР, научи от свои източници Марица.бг. дълги години Ася Павлова е била технически служител в КАТ, като е обслужвала гражданите на гишетата. Преди около година тя преминала на деловодителска работа в една от службите за сигурност под тепетата.

Ченгетата в Пловдив все още не могат да повярват, че техният колега Стоян Павлов е могъл да лепне такова петно на полицията. Както Марица.бг писа, зам.-началникът на Трето РУП е бил хванат от охранителните камери, докато е контактувал с ало измамниците. Днес той е бил арестуван на работното си място от служители на Вътрешна сигурност и е задържан за 72 часа.

Преди да се издигне до зам.-намалник на участъка в Кършияка, павлов е работел в сектор „Издирване“, а след това като районен инспектор в същия квартал.

Преди 5 години пред семейното жилище на Павлови в Кючук Париж бяха опожарени двата им автомобила, които се водели на името на съпругата Ася.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4438
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...