вторник, 25 Февруари 2020 16:39 ч.

Танцьорът Калоян на финал във „Фермата“

13.12.2017   |   23:00
Прочетена: 785   |
Коментари: 0
Танцьорът Калоян на финал във „Фермата“

От гласуването на церемонията за избор на втори финалист в предаването „Фермата” стана ясно, че таньорът Калоян ще се бори за голямата награда от 100 000 лева на големия финал. С мнозинство от цели девет гласа от петнадесетте гласували бивши участници, Калоян е следващият сигурен участник след Яни, който ще гледаме на живо на 17 декември в последната са сезона битка.

След като разбра за победата, танцьорът благодари искрено на всички, които са гласували за него и са го подкрепили и се впусна в дълга реч, която си е обещал да каже, ако стигне до финал. Калоян много държеше да не спестява конкретно на Алек някои думи, защото футболистът често го нападаше и обиждаше. 

Преди време, когато Калоян  изпрати Алек на ратайския бряг и съответно го избра за дуелист, Алек му пожела да отиде на финал с три жени. Но съдбата си казва думата и обстоятелствата се обърнаха. В момента влюбеният футболист е на полуфинал изцяло обграден от жени. А когато Калоян изпрати Станислав за дуелист, Алек отново ядосано го нападна, че баба му и дядо му са отгледали внучка, а не внук.

По този повод  момчето от Попово извади книгата на Васил Левски, която всички фермери получиха като подарък и изчете любилия си цитат от нея в отговор на това, което му е казал футболистът: „Аз, Васил Лъвский в Карлово роден, от българска майка юнак аз роден, не щях да съм турски и никакъв роб,същото да гледам и на милий род”.

Като пояснение Калоян добави, че Левски и неговите съвременици са държали изключително много на родното си място и семейство. Танцьорът много уважава това, но не смята, че Алек има такава ценностна система, уточнява Блиц. Калоян допълни, че няма да спре да говори за семейството си, въпреки мнението  на останалите, защото за него семейството е най-важното. Алек продължи да напада Калоян, но не получи възможността да довърши, защото останалите фермери подкрепиха скромното момче от Попово.

 


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...