неделя, 21 Януари 2018 12:56 ч.

Тези три зодии ще имат бебе до края на 2018-а

10.09.2017   |   14:45
Прочетена: 4168   |
Коментари: 0
Тези три зодии ще имат бебе до края на 2018-а

Това са зодиите, които ще получат голяма радост - бебе. Ето кои са те и какво ще им се случи в живота до края на 2018-та година.

Телец

Мечтаете си за тази голяма новина, но все се случва нещо, че или отлагате, или партньорът до вас не е готов. Всичко това е към своя край, защото ви очаква най-хубавата новина в живота ви. Ще ставате родители и това ще стане ясно до края на месец октомври. Ако в семейството ви има близнаци, възможно е и вие да се сдобиете не с едно, а с цели две щастливи новини! На хоризонта ще се появи и завист от ваш много близък приятел/приятелка. Не споделяйте в много подробности за това какво ви предстои и колко сте щастливи. Пазете щастието си от зли очи. Всичко друго ще е наред!

Лъв

Не сте и предполагали, че толкова скоро след като сте се влюбили, вече ще мислите за деца. Дори да не мислите, новината сама ще ви изненада в следващите 4 месеца. Повярвайте ни, в началото може и да не се чувствате готови, но много бързо ще наваксате усещането, че скоро ще бъдете родители. Най-хубавите ви години тепърва предстоят. Истински щастливци сте!

Дева

Няма по-хубаво от това човек да създаде семейство. Но преди това е нужен брак, нали? Точно това ви очаква до края на тази година - незабравимо предложение за брак, на което никой на света не би могъл на устои. След това съвсем бързо ще дойде и голямата новина - ще си имате бебче, което най-вероятно ще се появи другата зима. И всички около вас ще са толкова щастливи. Не споделяйте много само с колегите си, сред тях има хора, които не ви мислят доброто. Всичко друго ще е перфектно!

Източник: actualno.com


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
749
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...