понеделник, 16 Юли 2018 19:27 ч.

Тези 7-годишни близначки са най-красивите момичета в света

03.01.2018   |   21:25
Прочетена: 2300   |
Коментари: 0
Тези 7-годишни близначки са най-красивите момичета в света

Майка на седемгодишни идентични близначки ги превърна в звезди само месеци след създаването на акаунта им в Instagram.

Леа Роуз и Ава Мари, които живеят в американския град Лос Анджелис, са натрупали 139 000 последователи, откакто майка им започва да публикува техни снимки в Instagram през юли, съобщава Daily Mail.

Известни като The Clements Twins, сестрите вече са сключили договори с агенции за модели. Точно преди Коледа те имат шест различни работни ангажимента в рамките на една седмица и според майка им, "харесват" всяка минута от тях, пише profit.bg

Всички модни агенции искат тази 8-годишна сибирска СнежанкаНарияна е единственият албинос в нейното семейство

Момичетата са описвани като "абсолютно зашеметяващи" и "наистина великолепни" от последователите си, като някои дори ги наричат ​​"най-красивите момичета в света".

Те не са единствените модели в семейството. Брат им също се занимава с това, но представянето му е много по-скромно – може да се похвали с малко над 2000 последователи в Instagram.

Двете близначки се присъединяват редиците на децата-модели, определени за най-красиви в света, като например Анна Павага от Русия, която има 464 000 последователи вInstagram и се появява във Vogue на осемгодишна възраст.

Анна моделира от 3-годишна възраст и вече е участвала в модни кампании за десетки компании по целия свят, включително в Китай.

Шестгодишната Анастасия Княжева, която се появи в обществения кръгозор в началото на миналата година, също беше определена за "най-красивото момиче в света".

Тя има над 500 000 последователи в Instagram, а акаунтът й се управлява от майка й Анна.

Тя споделя снимки на малкото си момиче от юли 2015 г., когато Анастасия е едва на четири години.

Шестнайсетгодишната Тайлен Блондо от Франция също беше наречена най-красивото момиче в света на шестгодишна възраст и стана най-младия модел за френския Vogue.

Тези 7-годишни близначки са най-красивите момичета в света
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5901
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...