понеделник, 17 Февруари 2020 21:56 ч.

Тест: Ще ви съсипе ли раздялата с любимия?

15.01.2018   |   19:50
Прочетена: 459   |
Коментари: 0
Тест: Ще ви съсипе ли раздялата с любимия?

Ако искате да получите повече информация за това как да се оправите в ситуации, свързани с раздели и разбити сърца, отделете няколко минути, за да направите този тест. Отговорете с вярно или невярно на всеки въпрос и после прочетете  отговорите.

1. Разбитото сърце е само в главата ви

2. Шоколадът може да ви накара да се почувствате по-добре след раздяла

3.Мъжете преодоляват раздялата по-бързо от жените

4. Колкото и да е кофти някоя раздяла, до 2 седмици ще се чувствате по-добре

5.Сълзите влошават нещата

6.Ще преодолеете раздялата, ако започнете да излизате с нов човек веднага

7. Раздялата е перфектният момент за промени в живота ви

8. Ако видите всичките глупави неща, които вашият бивш партньор/партньорка прави онлайн, ще се почувствате по-добре

Отговори и коментари по въпросите

1) Вярно

Болката от разбитото сърце не е въображаема. Тя е стресираща и може да доведе до комбинация от емоционална и физическа болка. 

2) Вярно

Макар и да не може да оправи чувствата ви, тъмният шоколад съдържа съставка, която  намалява нивото на стрес хормоните в тялото ви. Едно малко парченце на ден (максимум) би могло да бъде доста полезно.

3) Вярно

Възможно е мъжете да преодолеят една раздяла по-бързо, тъй като те не отдават толкова силно внимание на връзките, твърдят някои експерти. Освен това мъжете са склонни да скриват чувствата си. По този начин е по-трудно да се разбере дали са разстроени.

Като цяло - поддържането на баланс между връзките и останалата част от живота ви (приятели, училище, хоби) помага на хората да се възстановяват по-бързо.

4) Невярно

Рано или късно със сигурност ще се почувствате по-добре. Важното е да се уверите, че наистина започвате да се оправяте след една до три седмици.

5) Невярно

Сълзите ще ви накарат да се почувствате по-спокойни. Те ще ви доведат своеобразна утеха. Съществуват обаче множество добри начини, чрез които можете да преборите стреса от раздялата. Опишете емоциите си в дневник или поговорете с добър приятел. Вървете напред, не живейте със спомените от миналото.

6) Невярно

Не бързайте да търсите нови връзки. Първо, опитайте се да осмислите какво сте харесвали и какво не в предишните взаимоотношения. Впоследствие ще знаете какво да търсите у новия човек.

7) Вярно

Макар и това да не е моментът, в който да изгубите тотално себе си, променяйки се до неузнаваемост, раздялата е подходяща за свеж старт. Развийте някои здравословни навици, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. 

8) Невярно

Обсебването по вашата бивша половинка няма да ви помогне да преодолеете раздялата. Напротив - ще предизвика повече стрес.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...