неделя, 18 Февруари 2018 20:07 ч.

Тето си спретна малък концерт за 69 в Новотела

Посрещна приятелите със Soldier of Fortune, те му пожелаха да продължава да се бори
21.02.2017   |   19:07
Прочетена: 513   |
Коментари: 1
 Тето си спретна малък концерт за 69 в Новотела

Малък концерт навръх 69-ия си рожден ден спретна емблематичният вокалист от зората на рока в Пловдив Стефан Костов-Тето. Миналата вечер легендата събра приятели в пиано бара на Новотела, но не можа да устои на изкушението, грабна микрофона и посрещна гостите с едно от любимите си парчета - Soldier of Fortune на великите Deep Purple. "Благодаря, че ме уважихте. За вас съм готов да работя и на рождения си ден", призна развълнуван рожденикът и показа, че все още не отстъпва на младите, като заби Yesterday, The House of the Rising Sun и I Can\'t Stop Loving You.

Музиканти, лекари и бизнесмени от цяла България уважиха празника на Тето и го обсипаха с подаръци. Колаж със стари снимки, икони и бутилки с марков алкохол бяха само част от изненадите. Гостите обърнаха по няколко питиета и се отдадоха на спомени от златните години, когато Стефан Костов е водел програмата в същия този бар. "Нямаше събота и неделя, всяка вечер беше пълно. А мацките се редяха на опашка за Тето", върна се 30 години назад приятел на рожденика, който бе долетял специално от Виена.

Голямата изненада обаче дойде от Васил Петров, който бе домакин на купона. Българският Франк Синатра поздрави Тето с песента "I\'ve Got You Under My Skin", а приятелите признаха, че той е влязъл под кожата им и винаги ще остане там. И му пожелаха да продължава да се бори и в следващите 69 години.

 Тето си спретна малък концерт за 69 в Новотела
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3950
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...