вторник, 18 Февруари 2020 14:53 ч.

Тони Симидчиева празнува рожден ден цяла седмица

Синът й Хари приготвя домашна паста, снахата Жени - сладкишите
15.01.2018   |   07:30
Прочетена: 1184   |
Коментари: 0
Тони Симидчиева празнува рожден ден цяла седмица

Цяла седмица се е подготвила да празнува Тони Симидчиева. Председателката на Регионална занаятчийска камара в Пловдив има рожден ден днес и стартира тържествата с парти с приятелите и близките си в семейния хотел.   

"Утре празникът продължава, тъй като ще почерпя колегите си от Занаятчийската камара. В сряда пък ще дойде редът и на бизнес партньорите", издаде пред "Марица" усмихнатата рожденичка.   

Бизнес дамата сподели, че е щастлива, защото е достигнала тези години и драма с ЕГН-то няма. "Празникът за мен ще е двоен, тъй като на този ден преди 13 години като подарък открих и семейния хотел", разказа Симидчиева.  

Днес на Тони няма да се налага да готви, а за вкусните блюда на масата ще се погрижат най-обичните хора. Синът Хари, който има стаж в Калифорния и е работил в ресторант с две звезди "Мишлен", ще приготви за гостите най-различни салати, гъши дроб, домашна паста, конско месо и прословутите си пърленки. Снахата на Тони - Жени, ще отговаря за сладкишите. Тя ще направи торта с шоколадов мус и вишни.

"Гостите ми ще опитат ястия, приготвени от готвач с две звезди "Мишлен". Синът ми казва, че като обиколиш света, събираш вкусовете на цял свят в една чиния. Аз пък искам да събера всички любими хора на една маса. Така че гостите са добре дошли на моя празник днес", заяви Симидчиева. /Марица.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...