вторник, 17 Юли 2018 17:01 ч.

Трагедия! Внезапно почина Мисис Бургас 2017

29.12.2017   |   08:32
Прочетена: 2893   |
Коментари: 0
Трагедия! Внезапно почина Мисис Бургас 2017

Мисис Бургас 2017 Донка Стоянова внезапно е починала в нощта на 28-и срещу 29-и декември, съобщават близките й, цитирани от "Флагман". Донка напусна този свят едва на 54 години – в разцвета на силите си, месеци, след като спечели короната за най-красивата омъжена бургазлийка.

Не бе известно да е имала здравословен проблем. Трагедията е огромна за близките й. Ето  как съобщиха те за кончината й:

Една красива душа в толкова крехко тяло си отиде от нашия несправедлив свят. Заради острия си и хаплив тон нямаше особено много приятели. Нито пък и роднините и я долюбваха. Но никога не е казала нещо невярно. Истината рядко ти печели приятели. Тя беше обичана само от душите търсещи правда и раздаващи любов. Всеки друг - близък, далечен, роднина, непознат.. я обиждаше и проклинаше за смелостта и силата и да бъде себе си.

А тя остана себе си докрай. Пишем това за заинтересованите - опечалени или злорадстващи. Не защото искам да ви видя около нея в този момент. Тя всички обичаше и нямаше лоши намерения към никого, но никого и не иска да вижда. Нито приживе, нито сега. Ще бъде погребана от мен, брат ми, баща ми и майка си. Всички останали няма да бъдат върнати, но да не забравят, че не са желани. Мир на душата и!

Съболезнования и жалейки заваляха в официалната фейсбук страница на конкурса, където са публикувани и снимки от награждаването на Донка.

Трагедия! Внезапно почина Мисис Бургас 2017
Трагедия! Внезапно почина Мисис Бургас 2017
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5914
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...