вторник, 20 Февруари 2018 03:38 ч.

Търновалийски и Манол Генов регистрираха БСП листата в областта

20.02.2017   |   15:54
Прочетена: 1207   |
Коментари: 2
Търновалийски и Манол Генов регистрираха БСП листата в областта

БСП за България регистрира листата си за Пловдивска област в РИК 17. Документите внесоха водачът на листата Георги Търновалийски, Манол Генов и Галин Дурев, съвместно с част от кандидатите. Георги Търновалийски заяви, че очаква категорична победа на изборите. "Трябва да повторим резултата от 2013 и да спечелим четири мандата", категоричен бе той. В листата влизат експерти, качествени и подготвени хора, като голяма част от тях са под 40 години. Според Манол Генов, втори в листата БСП трябва да победи в цялата страна на тези избори и допълни, че  левицата предлага разумни политики.


 На трета позиция е Галин Дурев, политолог, докторант в Софийския университет, магистър Международни отношения и Защита на националната сигурност. След него е Атанас Телчаров- председател Общински съвет Садово и експерт земеделие и селски райони. Веска Ненчева е представителят на община Карлово, учител и общински съветник. Директорът на училището в Рогош, общ. Марица Виолета Христодулова е на шеста позиция. Следват Николай Митков – зам.-кмет на община Първомай, бившия зам.- министър на земеделието Явор Гечев, зам. –председателят на Общински съвет Стамболийски Атанас Тумбалев.  На десета позиция е представителят на ЗС « Александър Стамболийски» Димитър Георгиев, общински съветник в Община Пловдив. Милко Сарафов, директор на училището в Брезово, екс кметът на община Съединение Елена Попова, Йордан Попов, председател на Земеделска кооперация „Родопи“ Куклен, Пенка Запрянова, директор на училището в с.Маноле «Марица», Стойчо Томов (Кричим), Станислав Стоенчев (Сопот), Йордан Нейчев и Димитър Ташев допълват листата.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3973
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...