понеделник, 27 Януари 2020 02:34 ч.

Тясната любов на широките другари

13.02.2016   |   12:01
Прочетена: 713   |
Коментари: 0
Тясната любов на широките другари
Снимка: Красимир Димовски

Любовта има хиляда измерения, но не знаех, че в навечерието на празника  балканският човек с лекота може да роди хиляда и първото. /Виж стр. 7/ Висш соцкадър ошашави съпартийците, призовавайки да не се отказва секс на 60-годишните активистки на столетницата. Иначе ставали по-отмъстителни и от арабски терористи. Бях чувал за тяснопартийна любов, за тесни и широки социалистки и социалисти  - в исторически план, разбира се. Но този член  /на изпълнителното бюро на БСП/ с мощната си духовна еякулация тотално обърка представите ми за любовта. Защо така бе, другарю, си готов да погазиш цялата романтика на празника с тази любов по партийната ведомост. На всичко отгоре с нея дори не можем да излезем от демографската криза, като се има предвид на каква възраст са обектите на желание. Пък и призивът ти няма нищо общо със социалистическия реализъм, нито дори с руската тройка, а само с шведската. А този буржоазен уклон другарките няма да ти простят. По-добре да беше обещал, че ако те изберат за президент например, ще оправиш народа. На тази целокупна сексуална мощ биха завидели и дамите от дясно.  

Очалгаряването на политиката отдавна е в ход. Затова предлагам след деня на любовта да пием по едно и за деня на глупостта. 

И да се молим, ако ще ни оправят, поне да е някой от Брюксел. Само дано не случим на чиновник, минал под дъгата.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...