неделя, 23 Февруари 2020 13:34 ч.

Тя е токсична приятелка! Разкарай я на мига!

17.01.2018   |   23:52
Прочетена: 853   |
Коментари: 0
Тя е токсична приятелка! Разкарай я на мига!

Понякога толкова свикваме с приятелите, че не осъзнаваме как някои от тях не просто не ни помагат и не ни обогатяват, но и ни вредят. Когато става дума за приятелство, трябва да си зададете някои въпроси, като „Как ме кара да се чувствам?“, „Приятелят ми „забрави“ ли да ме покани на сватбата си?“, „Закъснява ли с час или два за всяка среща?“

В определен момент просто трябва да поспрете, да анализирате отношенията си и да направите разчистване в списъка с приятелите, ако се налага. Ето кои са токсичните приятелства, от които определено не се нуждаете.

1. Клюкарите

Ако приятел споделя с вас клюки за друг негов приятел, най-вероятно разпространява и вашите тайни със своя кръг от познати, а това в никакъв случай не е приятел. Не са много хората, които могат да пазят тайни, затова трябва да бъдете внимателни на кого доверявате своите.

2. Нечестните хора

Има хора, които винаги се опитват да се нагодят към ситуацията и околните. Те дори се преструват, че харесват някого, когато всъщност не е така, а това е безчувствена и зла постъпка.

Ако има някакъв проблем, най-добре е да се намери решение, а не да се лицемерничи. В противен случай, бягайте далеч от тези личности.

3. Ревнивите хора

Истинските приятели ви желаят най-доброто и се радват на успехите ви. Те не завиждат за хубавите неща, които се случват в живота или в кариерата ви.

Ако някой от приятелския ви кръг демонстрира раздразнение в щастливите ви моменти, просто го отстранете.

Източник: tialoto.bg


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...