понеделник, 22 Януари 2018 08:13 ч.

Убитите Кети и Неделчо имали фирми, той забъркан с ДДС схеми

03.01.2018   |   19:53
Прочетена: 4074   |
Коментари: 0
Убитите Кети и Неделчо имали фирми, той забъркан с ДДС схеми

„Към момента основно разглеждаме дейността на убития Неделчо. Той се е занимавал с търговска дейност и е имал общо и с кухи фирми, които са укривали ДДС. Разглеждаме и как точно е придобил имота в Нови Искър. Работим по всякакви факти“. Това каза главният комисар Младен Маринов на извънреден брифинг по повод бруталното убийство в Нови Искър.

Убитото семейство Кети Кюхова и съпругът й Неделчо Юнаков са имали фирми, показват данни от Дакси. Кюхова е съдружник с още две жени в "Деви ке" ООД, като фирмата е действаща, но последните промени в нея са от 2014 година, пише dir.bg.

Същата фирма има и два запора на дялове за общо над 7000 лева, заведени на името на едната от съдружничките. Съпругът й Неделчо Юнаков също е имал фирма, "Бау консултинг мениджмънт", но тя е закрита през 2013 година.

В тази фирма той е имал за съдружници и управители хора от строителния бранш. Но докато фирмите на убитите съпрузи са с дялов капитал съответно 6 лева на Кюхова и 30 лева на Юнаков, то съдружниците им са с фирми с дялов капитал над 5000 лева, показват още данните от регистъра.

l


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
881
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...