сряда, 21 Март 2018 01:11 ч.

Учете мода, изкуство и дизайн в Италия

22.02.2017   |   09:43
Прочетена: 1372   |
Коментари: 0
Учете мода, изкуство и дизайн в Италия

На 21-23 февруари един от най-реномираните колежи за мода, изкуство и дизайн в Европа ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN (IED) ще проведе презентации и творчески семинари във Варна, София и Пловдив, както следва:

•Варна – 21 февруари, х-л „Димят“, 18:30 часа
•София – 22 февруари, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 18:30 часа
•Пловдив – 23 февруари, х-л „Тримонциум“ 18.30 часа

Предварителна регистрация за събитието можете да направите ТУК.

Със своите седем бази в Италия, две в Испания и две в Бразилия, както и многообразните образователни програми на английски, италиански и испански език, IED е една от най-значимите образователни институции в сферата на модата, дизайна, визуалните изкуства и комуникации в Европа

Презентациите ще представят колежа, неговите програми, възможностите за стипендии и кариерно развитие. Творческите семинари ще се състоят от лекция и интерактивна сесия с аудиторията, които ще се водят от Габриеле Горети – координатор на факултета по мода в IED Флоренция.

IED предлага бакалавърски и магистърски програми, мастър курсове, едногодишни специализации и летни курсове на английски, италиански и испански език. Сред най-атрактивните специалности се нареждат: Интериорен дизайн, Моден дизайн, Графичен дизайн, Бижутериен дизайн, Продуктов дизайн, Транспортен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт, Анимация, Видео и Аудио дизайн.

На срещата ще можете да научите и за стипендии за прием в бакалавърските програми, които покриват 50% от таксата за обучение.

От 2016г. в IED успешно се прилага метод за намаляване на таксата за обучение на база семейни доходи за бакалвърски програми, което прави института много по-достъпен за българските кандидат-студенти.

По време на обучението си студентите работят върху реални проекти на водещи бизнес-организации в областта на дизайна, което значително улесняват навлизането им в професионалния живот. Ежегодно близо 100 компании, между които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat и Philips и др., участват с различни активности в академичната подготовка.

Очакваме ви на:

21 февруари – Варна, х-л „Димят“, 18:30 часа
22 февруари – София, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 18:30 часа
23 февруари, Пловдив, х-л „Тримонциум“ 18.30 часа

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация ТУК.

Учете мода, изкуство и дизайн в Италия
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4440
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...