неделя, 23 Февруари 2020 11:39 ч.

Фейсбук нападна Николета заради тази СНИМКА на дъщеря й

12.01.2018   |   18:10
Прочетена: 1784   |
Коментари: 0
Фейсбук нападна Николета заради тази СНИМКА на дъщеря й

Дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов бе жестоко оплюта в социалната мрежа. Причина бе снимка, която самата Николета качи в профила си. На снимката е нейната 5-годишна дъщеря, която си прави селфи.

Момиченцето позира с нацупени устни по примера на майка си. Много хора не харесаха постъпката на мама Николета, която според тях вместо да стои и да снима Никол, може да я научи на възпитание и да й прочете някоя книжка.

"Можеше да я снимка с една детска книжка например... или с играчки. Нямам нищо против детето, но къде е истинското детство да искаш да скачаш в локвите, да лудуваш по поляните и да играеш с децата на криеница... Жалко!", "Кифла като мама", "Сузанита 2", "Патешки устни още от сега, че и селфи! Жалка гледка", са само малка част от негативните коментари, които валят под снимката.

Разбира се, Николета побърза да изтрие всички отрицателни коментари, както и да заключи опцията „Коментирай“ под скандалния фотос.

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...