неделя, 23 Февруари 2020 06:17 ч.

Фики и Гюлджан очакват Стораро-джуниър

Цялото кралско войнство на поп-фолка се събра за сватбата
20.10.2017   |   15:27
Прочетена: 3524   |
Коментари: 0
Фики и Гюлджан очакват Стораро-джуниър

Фики Стораро и любимата му Гюлджан очакват първото си дете. Най-щастлив май ще се окаже таткото на Фики - Тони Стораро, който не може да си намери място от радост, че първородният му внук ще носи неговото име.

Новината за бебето бе съобщена в деня, когато Фики и Гюлджан станаха официално семейство Стораро. Двамата си казаха "да" пред повече от 600 гости. Кумове на младото семейство станаха Галена и нейният съпруг Галин.

След подписването Гюлджан настъпи Фики, но при разчупването на питката той взе по-голямото парче, така че не е ясно кой ще командва в къщата им.

Последва даряването на подаръците. Първи на сцената излязоха Тони Стораро и съпругата му. Стораро-старши заяви, че им дава живота си, апартамента, в който вече живеят, както и един автомобил, в който новата му дъщеря ще вози внука му.

И тук дойде новината на вечерта. Младите влюбени за първи път официално признаха, че очакват мъжка рожба, която ще се появи около рождения ден на Фики - 3 март, и ще носи името на дядо си Тунчер, но ще го наричат като него Тони.

Както можеше и да се очаква, купонът се вихри до малките часове в столичен хотел, като за настроението на гостите се погрижиха колеги на младия певец и оркестри на живо. 

Макар и в напреднала бременност фолкпевицата Деси Слава също уважи тържеството и излезе на дансинга. Сред колегите на певеца бяха Цветелина Янева, Емилия, Илиян, Кали, DJ Дамян и Ваня, Рени, Есил Дюран, Борис Солтарийски, Борис Дали, Биляна, Бони, Сашо Роман, Еми Стамболова, Славка Калчева. /Марица.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...