неделя, 22 Юли 2018 13:40 ч.

Финансов хороскоп за 2018-а: Грандиозни печалби за три зодии

Хората от знака ще осъзнаят, че парите обичат да бъдат харчени
01.01.2018   |   21:05
Прочетена: 12377   |
Коментари: 0
Финансов хороскоп за 2018-а: Грандиозни печалби за три зодии

Парите сами ще падат в джоба на някои от зодиите, представителите на други обаче ще трябва яко да се потрудят през новата 2018-а. Астролозите съветват да не разчитате на хазарта и да не проявявате нездрави амбиции, а да си съставите подробен финансов план, да пестите и да харчите разумно, за да не изпаднете в затруднения. Не заемайте големи суми и четете внимателно, преди да подписвате документи!

Овен

Благоприятното финансово положение ще помогне на Овена да се чувства по-уверен и решителен в делата си. Хората от знака не само ще уравновесят доходите и разходите си, но и ще умножат заработените средства. Те обаче ще трябва да се пазят от конкуренти и завистници, за да не изгубят спечеленото. Не участвайте в рискови начинания и споделяйте плановете си само с близките си хора! Не споменавайте каква заплата получавате дори сред близките си. Нека това си остане вашата малка, но приятна тайна. През зимата може да вложите малка сума в нещо, което в скоро време ще ви донесе прилични средства. Главното е да действате по определена схема, конструктивно и без емоции. Не давайте заеми дори на роднини, едва ли ще ви ги върнат скоро!

Телец

Финансовият хороскоп за 2018-а препоръчва на Телеца да вкара част от парите си в банкова сметка. Средствата ще работят за вас, носейки ви добри дивиденти. В средата на лятото ще започнете бизнеса, към който отдавна се стремите. Необходимо е да се движите напред в професионален смисъл, да се учите и да се вслушвате в съветите на опитни бизнесмени. Ако ви поискат заем, не отказвайте, иначе приятелите и роднините ви ще престанат да общуват с вас. Разбира се, не раздавайте спечеленото безразсъдно, но да услужите на близките си, е въпрос на чест и благородство. Годината ще ви предложи сътрудничество с отдавнашен познат - не отказвайте. Има шанс да вложите пари в недвижими имоти, в разширяване на жилището или в мечтано пътешествие. Само не бързайте да подписвате документи, преди да сте се информирали за всичко!

Близнаци

Нелек период във финансов план ви вещаят звездите. Бъдете безкрайно внимателни, за да не се окажете на ръба на пропастта без средства за съществуване. Преди да сключите сделка или да вложите някъде парите си, задължително се консултирайте с юристи. Не рискувайте, поддавайки се на емоциите. Гледайте внимателно дори към близките си - възможно е сред тях да се крие измамник. Доверявайте се единствено на интуицията си, за да не си докарате мащабни финансови загуби. Близнаците по натура са импулсивни и несдържани, затова бързо и с лекота харчат заработеното. И постоянно мечтаят да спечелят милиони. Затова не си и помисляйте да криете от данъци и да подписвате договори със съмнителни фирми. Само грамотният подход и благоразумието в делата ще ви помогнат да съхраните паричните си средства.

Рак

Повече от всички знаци Раците се стремят към финансова стабилност и не могат да спят спокойно, докато не отделят достатъчно спестявания. Изпадат в истинска криза, ако им се наложи да купуват нещо, което не е планирано отрано. Проявете щедрост и не се скъпете за всяка стотинка. Особено ако приятели или роднини се нуждаят от материална помощ. Всичко ще ви се върне десетократно, а отношенията ви с тези хора ще станат още по-добри. Повелителят на годината няма да ви остави без парични потоци, затова не се панирайте. Парите ще ви стигнат и за приятно пътешествие, и за желана придобивка. Единственото, с което ще трябва да внимавате, са хазартните игри, рисковете и авантюрите. Добри приходи да очакват работещите с интернет Раци.

Лъв

Тщеславният Лъв обожава да се хвали с финансовите си успехи, но и не жали пари за развлечения, бурни гуляи и скъпи подаръци. Печели добре и предпочита да не се съобразява с парите. Финансовият хороскоп за 2018-а обаче съветва хората от зодията да бъдат по-икономични, за да не се окажат в кризисна ситуация. Да харчат умно, за да не трябва после да вземат заеми от приятели и съратници. Лъвовете е добре да усмирят страстта си към шика и разкоша и да се стремят да не привличат в мрежите си противоположния пол с помощта на скъпи дарове. Нека приоритет ви е духовният свят, а не меркантилните интереси. Ще ви се наложи доста да работите за всеки лев, а по-голямата част от парите ви ще отидат за обучение, тренинги и саморазвитие.

Дева

Нееднозначен период във финансов план за Девата. Възможностите да заработите средства ще бъдат предостатъчно, нужно е само да ги разгледате. Не се осланяйте на късмета, само активният и усърден труд трябва да е в центъра на вниманието ви. Финансови постъпления очакват представителите на зодията, които ще подпишат договори и ще се заемат с нови проекти, това касае особено пролетния и летния сезон. Желателно е да вложите средства и в ремонт на жилището, в нов автомобил или битова техника. През есента може смело да се впуснете в пътешествие. Не икономисвайте от почивката, за да подобрите емоционалното и физическото си състояние. Не давайте заеми на хора, които познавате слабо.

Везни

В началото на 2018-а спазвайте режим на строги икономии. Планирайте внимателно бюджета си, бъдете практични и рационални в покупките си. По натура Везните са с широки пръсти, което може да се отрази крайно негативно на финансовото им положение. Постарайте се да се удържите и да не пръскате пари за всичко, което сте видели в магазина. Купувайте само каквото ви е нужно, за да стабилизирате положението си. Не рискувайте и не се увличайте в хазартни игри. Съблазните ще са много. Лесните пари няма да са ви от полза, само ще ви създадат допълнителни проблеми. Умереността във финансовите дела ще ви помогне да натрупате нужната сума и да вложите част от средствата в лични дела.

Скорпион

Не умеят да спестяват, затова ще им е трудно да съхранят баланса във финансов план. Но ако успеят да се разделят с разточителността си, ще имат средства за всичко, което са си наумили. Очакват ги много изгодни предложения и интересни проекти. Доста Скорпиони ще си намерят още една работа, която ще им помогне да укрепят финансовото си положение. Има шанс не само да умножат капитала си, но и да се обогатят на ниво собствен бизнес. Нужно е единствено да намерят съмишленици. Ако са им нужни средства, може да се обърнат за кредит към банка. Помощ ще намерят и сред близките приятели и роднини. Най-добре е да харчат за пътешествия, а не за модерни уреди.

Стрелец

Ако в началото на годината съставят бюджетен план, нещата ще бъдат наред. Има възможност да купят каквото са намислили, а дори да сложат сума настрани за по-големи придобивки. Ще се появи шанс да се сдобият не само с ново жилище, но и с последен модел автомобил. Чака ги толкова много работа, че ще е трудно да я реализират. Финансовият хороскоп им препоръчва да помислят и за почивката, за да не се претоварят и да загубят средства. Добре е да се разплатят с кредиторите и данъчните служби. Да подписват документи с повишено внимание, иначе рискуват да загубят големи суми. Възможно е да им бъдат наложени солени глоби, но ако са упорити и целеустремени, ще минат безпроблемно през годината.

Козирог

Абсолютна финансова стабилност за Козирога, но само ако не се поддава на емоции. Ще можете да отпочинете в добър курорт, да си купите кола, да планирате преподредба в жилището - спестяванията ви ще го позволят. По натура сте рационални и спестовни, което ще ви помогне да увеличите доходите си още през първата половина на годината. Главното е да усвоите една проста истина - парите обичат, когато ги харчат. Именно тогава се преумножават и започват да радват стопанина си. 2018-а предсказва значителни харчове за Козирозите, свързани с дома, бита и децата. Възможно е прилична сума да отиде за образование. Финансовият поток ще тече във вярното направление.

Водолей

Ако Водолеят иска да живее не по джоба си, никой няма да може да го спаси от финансов крах. Плачевното му положение ще се отрази по всички направления - настроение, работа и личен живот. Разпределете как ще харчите парите си. Помислете стотина пъти, преди да помогнете на роднини. Средствата може да ви потрябват в най-неподходящия момент. Намерете си още едно поле за дейност - интересна и перспективна възможност. С лекота ще научите тънкостите на новата професия, особено ако отдавна сте си мечтаели за нея. Важното е да не се впускате в хазарт и авантюристични предприятия. Те може да ви завлекат в дългова яма.

Риби

Добра година очаква Рибите, които сами ще са настроени за укрепване на финансовото си положение. Не се притеснявайте, ако нещата не се получат от първия път. Предстои ви да похарчите много сила, време и енергия, но пък нещата си струват. Дори ако работата, която сте си избрали, не носи нужните приходи, изпълнявайте я качествено. От дреболиите и правилния подход към нещата зависи много. Годината ще ви донесе доста изгодно капиталовложение. Ако послушате надежден приятел, грешките ви ще бъдат незначителни. Не отказвайте големи проекти, които ще ви осигурят стабилни приходи. В средата на 2018-а ще се появи съблазнителна възможност за кредит, но не се изкушавайте.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5943
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...