петък, 28 Февруари 2020 23:53 ч.

Ханса опита да отхапе ухото на мъж в дискотека

Извършителят на канибалската атака твърди, че се е припознал
15.12.2017   |   08:45
Прочетена: 1481   |
Коментари: 0
Ханса опита да отхапе ухото на мъж в дискотека

Мъж от Брестовица с прякор Ханса захапа ухото на клиент в дискотеката в селото и после обясни пред съда, че се е припознал. Тази хулиганска постъпка ще му коства глоба от 1300 лв.  

На 25 февруари т. г. вечерта неподозиращ какво го очаква мъж от Стамболийски бил с приятели на ресторант, после отишли на дискотека в същия град, но там нямало хора и компанията извикала такси, за да ги закара до Брестовица. След като се настанили в тамошната дискотека, видели  няколко души, седнали на бара. Един от тях бил познатият в селото като Ханса. Той започнал да маха към новодошлите и макар да не се познавали, един от тях отишъл към него, за да разбере за какво го вика. Музиката била пусната високо и човекът се навел към Ханса, за да чуе какво ще му каже. В този момент Ханса го захапал за дясното ухо.

Атакуваният извикал от болка и се дръпнал, но нападателят се опитал да го задържи и му скъсал блузата. Всички наоколо се втрещили, а раненият, чието ухо кървяло обилно,  бил закаран до Университетската болница „Св. Георги” в Пловдив.  

Когато случаят стигнал до Пловдивския районен съд, Ханса обявил, че съжалява, и разказал, че е взел жертвата си за друг човек. Той е осъждан и преди, но вече е реабилитиран, затова и е освободен от наказателна отговорност и му се е разминало с глоба. Тя е над минимума от 1000 лв. заради лоши характеристични данни - Ханса не работи и не се ползва с добро име в обществото.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...