понеделник, 19 Март 2018 04:50 ч.

Хороскопът- Овенът да слуша сърцето си

24.02.2017   |   06:10
Прочетена: 976   |
Коментари: 0
Хороскопът- Овенът да слуша сърцето си

Овен

Днес оставете деловите си дейности настрана. Слушайте сърцето си и то ще ви подскаже какво и с кого да правите, кога и къде да насочите усилията си. Ако ви се занимава повече с личните ви дела, отделете време само за себе си и само за размисъл. Ако по някакъв начин сте учител на другите, днешният ден е най-добър за предаване на знания, но и за получаване на знания и прозрения. Следобед намерете начин да се срещнете с приятел или да се разтоварите.

Телец

Нищо лошо няма да има, ако карате спокойно, но и не провалите най-важните си служебни задачи. Вие умеете да прехвърляте работата си на други плещи, направете го сега и ще завършите седмицата много добре. Нищо от неприятните ви усещания няма да остане. До вечерта ще сте забравили за трудностите си и ще прекарате една приятна вечер в компания на близки хора. Тези от вас, които са семейни, ще се потопят в атмосферата на обгриженост и внимание.

Близнаци

Петъкът е хубав ден за хората от знака, завършва една доста напрегната седмица, но пък без пробиви, което е приятно за вас и важно за кариерата ви. Понякога не си давате сметка, че колебанието ви и отвлеченият ви вид говорят за пренебрежение към другите. Днес преди обед ще имате неприятен разговор с колега, на когото държите. Много по-добре е да ви се кажат нещата направо, отколкото да се говори зад гърба ви, което вече става.

Рак

От сутринта нищо не ви е наред - закъснявате, чакате по спирките, привличат ви като арбитър в спор, който ви е неприятен, и сте принудени да откажете. Близките ви товарят с работа, която не ви е по сърце, чувствате се самотни и изолирани. Но, Раци, това е само до обед - едно посещение на приятел ще ви извади от мрачното настроение. Той ще дойде с богата и полезна информация, с много спомени от минали "общи подвизи" и предложения за бъдещи.

Лъв

Някой ви е наблюдавал от доста време и днес ще се реши да ви повери отговорна дейност или сделка. Това не бива да ви възгордява - веднъж вече ви се случи през тази седмица, а в последния момент вие може сами да провалите участието ви с непремерени приказки. Каквото и да предприемете, стига да не говорите за него, предварително ще ви донесе печалба. Ако стоите и чакате някой да ви изведе на по-добро място или по-широк път, нищо няма да се получи.

Дева

Краят на работната седмица за вас е начало на някакъв друг вид дейност, която ви носи удоволствие. Допълнителната работа, която сте поели, ще изисква мобилизация, но ще ви донесе пари до края на другата седмица. Натоварването ви ще е голямо и не е лошо да редуцирате ангажиментите си до тези, които не ви отнемат толкова сили. Вечерта ще сте подложени на критика от страна на половинката и близки, защото наистина не отделяте достатъчно време за тях.

Везни

За вас е много важно да работите по неща, които са скрепени с договор. Днес това ще стане, напразни са притесненията ви, че няма да ви платят. Деловите неща на някои ще се уредят - ще получат известие, че преминаването им на друга работа е факт, и от понеделник вероятно ще започнат. Каквото обаче днес решите за бизнеса си и за личния си живот, ще бъде като изковано, ще ви направи по-щастливи и по-независими. Стига да вървите с точния човек напред.

Скорпион

Ако ви се иска да се устроите по някакъв начин в чужбина, днес е крайно време да направите постъпки - занесете документите си, проведете разговор с когото и където искате да сте, посъветвайте се последно с вещи хора. Не се хвърляйте презглава в толкова силно приключение. Много от вас, които работят за някого, ще чуят критики, може да са и неоснователни. Приемете ги спокойно. В дома ви ще има приятна атмосфера, ако вие с капризи не я разрушите.

Стрелец

Много от вас днес ще се събудят с вдъхновение, което ще им помогне да сменят посоката и отношенията. Ако не го направите, ще забуксувате и на работното си място. Денят е добър за реклама, за търсене на подкрепа и до утре на обед, независимо че е събота, ще има с какво да се похвалите. Половинката ви ще е обърната към вас, дори ще ви осигури два много приятни почивни дни. Тези от вас, които учат, днес ще приключат с етап от обучението си.

Козирог

Харчите доста пари днес за собствено удоволствие и за радост на хората, които обичате. Не си вземайте работа вкъщи. Ще получите известие за неприятен обрат на имотно дело, допускали сте го, затова не бива да се ядосвате. На работното място всичко отложено днес ще стане по най-добрия начин. Колегите ви ще се постараят да ви затрупат с работа, но това няма да ви затрудни. Една гореща вана ще ви върне удоволствието от безделието и почивката.

Водолей

Старайте се да вършите само това, което интуицията ви подсказва като правилно, за да не съжалявате. Не се насилвайте за нищо, дори и с решенията си и тези около вас. Трудности в бизнеса ви могат да дойдат с размаха, който проявявате, мащабите ви са по-големи, отколкото можете да поемете реално. Събитията узряват ту по-бързо, ту по-бавно от готовността ви и това разминаване ще ви пречи. По някакъв повод днес ще го осъзнаете.

Риби

Нещо извън вас или усилията ви ще ви помага, в критичен момент ще си намерите помощник и нещата ще се привършат не само в срока, но и по най-добрия начин. Вероятно това ще даде отражение на ангажиментите ви от понеделник нататък, впечатлението, което оставяте, ще ви изведе на място, за което мнозина в службата ви се борят. В дома ще ви очаква приятна вечер. Не се ангажирайте с никакви "мероприятия" за вечерта, а просто се отпуснете.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4373
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...