вторник, 20 Февруари 2018 03:24 ч.

Хороскопът - Чудесна сряда за Девите и Козирозите

22.02.2017   |   06:30
Прочетена: 1319   |
Коментари: 0
Хороскопът - Чудесна сряда за Девите и Козирозите

Овен

Днес е един от най-добрите ви дни за седмицата. Не бива да го пропускате заради мързел или работа за другите. Ако се явявате на изпити, те ще са успешни, ако трябва да сте на интервю за работа и вие искате тази работа, ще я получите. Вероятно е да спечелите дело или имот. Съдбата сама ще ви подскаже как да стигнете амбициите си или поне дали те са постижими. Ако някои от вас срещнат по пътя си трудност, ще значи, че не вървят към правилна цел.

Телец

Днес е време да заработите допълнително пари, да намерите по-добра и по-доходна работа или да се натоварите с допълнителен ангажимент. Срещите ви ще са много успешни, много от вас ще подпишат договори, за които работят от месеци насам. В следобедните часове ще получите покани и съобщения, на които ще трябва да отговорите колкото може по-бързо. Ако добре сте разпределили работата си, до края на деня ще има с какво да се похвалите.

Близнаци

Пригответе се за остра битка с конкуренти. Ще ви се противопоставят и в собствения ви офис. С други думи - извън дома си няма да имате спокойствие. В търговията и бизнеса няма да грешите, ще направите и най-добрите покупки, но тенденцията на деня е да се срещнете точно с хората, от които бягате. Не се старайте да се нагодите към всеки и всяка ситуация - и без това ще ви бъде нервно. Трудно ще възстановите загуби, ако днес ги допуснете.

Рак

Днес не отсъствайте от работата и дома си. Денят ви няма да е спокоен и от най-добрите за работа. Всяко отделяне от непосредствените ви задължения и от дома ви може да ви сервира неразбории по-късно. Малките предателства от хора, на които сте се доверявали, също не са изключени. Любовта няма да е ласкава с вас, възможно е да получите неочакван удар в гърба. Стиснете зъби докато мине този ден, но ако реагирате бурно, може да имате загуби.

Лъв

Днес някаква ситуация ще ви напомни отново, че си струва да опитате пътуване в чужбина, още повече че инициативата няма да идва от вас. Поискайте време да обмислите предложението, което ще ви направят. Не правете дългове, които не можете да върнете в рамките на 3 - 4 дни. Ще се опитат да ви злепоставят със стари задължения. Срядата не е добра за лични връзки по месторабота. Но ако те са делови и приемете работата на друг, макар и временно, ще спечелите.

Дева

Чудесна сряда във всяко отношение ви очаква. Личният ви чар ще е неустоим, ще ви върви на любов, на приятелства, хората около вас ще се надпреварват да ви доказват доброто си отношение и приятелството си. Вземете положението в ръцете си и не се колебайте да прокарвате линията си. Ако много ви се иска да пробиете в някаква посока, днес е денят, в който ще го изработите. През целия ден ще ви се случват събития, благоприятни за кариерата и бизнеса ви.

Везни

Ден за връзки ви е днес. Там, където ги нямате, създайте ги. Тези пък, които не са особено жизнени - оживете ги. Връзките с роднини ще са ви необходими, създайте някакъв елемент на обща работа и ще изчезнат всички недоразумения. Ако днес станете свидетели на чужд скандал, не се намесвайте, стойте наблизо, защото в последна сметка ползата ще е за вас. Вечерта ще имате притеснения в дома си. Залагате на нещо, а то не се получава бързо, трябва да изчакате.

Скорпион

Ден, в който можете да обеднеете или да забогатеете, това е днешната сряда за вас. Важно е да мислите в правилната посока и да се поставите за малко поне извън тежката ситуация, в която се намирате. Тя е тежка за днес, но сте я "заредили с неприятности" в предишни дни. Помъчете се да откриете кое е това, което би ви направило щастливи, и се опитайте да откриете нужните ви хора, за да го постигнете. Опитайте се да давате повече на тези, които ви обичат.

Стрелец

Ще има с какво да се похвалите. Намерете начин да се рекламирате. Колкото и да ви се струва наивно, можете да го направите и като се поровите из интернет. Заявете на света какво искате, какво и как го желаете и накъде сте тръгнали. Ще се намери кой да откликне на думите ви. Ще имате отговор на зададен въпрос и той ще ви даде лично удовлетворение и ще разкара притесненията ви за хора, които не заслужават внимание. Ще ви дойдат неочаквани пари.

Козирог

Много хубав ден, нещо ще ви изстреля на върха без усилия от ваша страна, някои ще получат добра работа, пари в брой, ново приятелство. Днес, а и утре ще ви обземат нежни чувства и може да се окажете във вихъра на любовта. Ще се чувствате доволни и щастливи и хората, които ще са с вас, ще се почувстват по същия начин. Излишно е да се стараете да се овладявате, това, което става в сърцето ви, ще личи на лицето ви и ще излъчвате щастие.

Водолей

Днес няма да ви върви, ако работите насила или се занимавате с неприятна, необичайна работа, задача или дейност. Водещото в деня ви ще е любовта. Ако работите нещо, което ви доставя удоволствие, или пък сте се обърнали към него с цялата си отговорност, ще получите много пари - усилията ви ще се възнаградят, но тази работа ще ви въведе в нови кръгове, които ще проявят към вас претенции. Струва си да се потрудите да им отговорите по достойнство.

Риби

Ако сте решили да свършите нещо неприятно или чуждо като задача, независимо дали е отговорна, важна или трудна работа, тя ще ви донесе безспорен успех и ще ви утвърди там, където сте. Ще държите контрола на положението около вас и в офиса, ще диктувате условията и нещата ще се развиват благоприятно. Много силен и уважаван човек вечерта ще ви донесе радост. В дома ви нещата ще са хармонични.

Източник: segabg.com

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3973
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...