сряда, 18 Септември 2019 11:00 ч.

Христо Николов празнува имен ден във Франция

Над 8000 пловдивчани черпят на 25 декември
25.12.2017   |   07:55
Прочетена: 722   |
Коментари: 0
Христо Николов празнува имен ден във Франция

Във Франция ще отпразнува Рождество и имения си ден един от президентите на футболен клуб Марица Пловдив Христо Николов, научи "Марица". Той е на почивка заедно със семейството си в село в Северна Франция. Николов ще е там до 30 декември, а за новогодишните празници ще си бъде в родината. Другият благодетел на кършиякалии - Христо Христов, също ще вдигне наздравица на Коледа.

Личен празник на 25 декември имат и двама от многото големи Христовци в Локомотив Пловдив - легендата на българския футбол Христо Бонев, както и президентът на "черно-белите" Христо Крушарски. Не е ясно дали Крушарски ще си бъде в България, или ще е в Латинска Америка, където ходи много често.

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков пък най-вероятно ще е в Маями. Преди три години Камата дежуреше за празниците в мексиканската телевизия, за която работи. Друг именник е Христо Сираков, познат в хайлайф средите като Ицо Стоте манекенки. Бившият президент на Българския футболен съюз Христо Данов и бившият изпълнителен директор на Ботев Христо Андреев също са именници. 

Над 8000 пловдивчани имат имен ден на Рождество Христово. Освен Христо и Христина, повод да почерпят имат също Райко, Радко, Радослав, Радослава, Радостин, Кристиян, Божан, Радомир, Кристина, Кристияна и Божана.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...