сряда, 16 Октомври 2019 01:23 ч.

"Хъмпи" Крушарски извади убийствена красавица

Президентът на Локомотив изтри профила си във Фейсбук, за да се отърве от гнева на черно-белите фенове
15.12.2017   |   22:24
Прочетена: 1283   |
Коментари: 0
"Хъмпи" Крушарски извади убийствена красавица

Президентът на Локомотив Христо Крушарски отново разбуни духовете, макар да е на 12 хиляди километра от Пловдив. Босът изтри профила си във Фейсбук, за да се отърве от гнева на черно-белите фенове, обвиняващи го в некадърно ръководство на любимия им клуб.

Крушарски обаче пак ударно се появи в мрежата. 60-годишният бизнесмен от село Говедарци, Самоковско, отблизо месец е по бизнес дела в Аржентина. Той бе сниман гушнат от убийствено красива дама, която го нарича на галено "Хъмпи".

Подчертаваме, че не става въпрос за любовна история, а за изразяване на приятелски чувства. Дамата публикува снимката в профила си в Инстаграм, като към нея написа на английски език: "Най-добрият човек в света! Повече от мой баща, повече от моя най-добър приятел! Кръстникът на моето дете! Обичам те, Хъмпи"! 

Иначе Крушарски навъртя 40 години щастлив живот с благоверната си. "Съпругата ми е най-довереният човек. Нещо като едно време Гацо Стоянов за Батето. Не мога да си представя живота без нея.

Тя беше на 17 години и половина, когато роди първата ни дъщеря", с усмивка сподели наскоро за "Марица" президентът на Локо. Като истински баща художник, той е дал на България 2 прекрасни млади дами. /Марица.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...