понеделник, 16 Юли 2018 19:13 ч.

Цветелина Грахич се стопи, от срам прикрива тялото си СНИМКА

03.01.2018   |   23:15
Прочетена: 2008   |
Коментари: 0
Цветелина Грахич се стопи, от срам прикрива тялото си СНИМКА

Бившата беквокалистка на "Ку-ку Бенд" Цветелина Грахич съвсем е изчезнала, дотолкова, че дори най-малкия размер дрехи XS вече й е голям. Преди певицата бе с пищни форми, от които грам не се срамуваше. След множество упреци, че трябва да бъде по-стройна, ако иска да запази звездния си статут. Никой не е предполагал, че непрекъснатото натякване за теглото ще доведе до обратния резултат.

Цяла година телосложението на Грахич прогресивно изчезва, като по всичко личи, че тя не може да овладее границата. Отдавна нормалното е преминало в мания, като дори самата тя се срамува колко много е окльощавяла.

"Снимки от последните й участия няма, доколкото знам, е забранила да я снимат. Участия има, но снимки не се качват, най-много една две и то само в лице. Докато преди, когато беше по пълничка, не спираше да се снима и да ги пуска, и по-разголени дори, то сега - когато е толкова слаба, фотоси липсват.... И се облича с всевъзможни широки дрехи, за да прикрие плашещото си състояние. Най-страшното, е че приятелят й вместо да я вразуми, той поощрява тази лудост", коментира читател на "Хотарена" в сигнал до сайта.

Говори се, че тя е до болка обсебена от него, а той не спира да и изневерява. Затова я е докарал до това състояние. Запознати казват, че именно пагубната връзка на певицата с него е причината за раздялата и с "Шоуто на Слави

Цветелина Грахич се стопи, от срам прикрива тялото си СНИМКА
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5901
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...