понеделник, 19 Март 2018 05:04 ч.

Цифрите вещаят: Номер 11 за ГЕРБ - очаквай неочакваното

Числото на БСП е най-силното тази година 2+0+1+7=10
23.02.2017   |   09:18
Прочетена: 2482   |
Коментари: 15
Цифрите вещаят: Номер 11 за ГЕРБ - очаквай неочакваното

За разлика от други години основните конкуренти в тези избори са с едни от най-стабилните числа. Основните играчи - ГЕРБ, БСП, и ДПС ще участват със силно и добре позиционирани номера, които носят в себе си символиката на началото, на налагането на правилата. Цифрите отразяват решимостта на тези играчи да спечелят изборите.

И номерата на участниците също показват, че предстоят много сложни и тежки избори, защото всяка от цифрите разполага със своя сила и символика, предполагаща въвеждане на ново начало.

Номерът, с който ще участва ГЕРБ, 11, съдържа две единици. Т.е. става въпрос за умножено по две влиянието и силата на единицата - число на новото начало, на лидерските позиции, налагането на правила. Тук можем да очакваме две възможности, две водещи и печеливши позиции, действащи в тандем. Две единици в едно означават два избора, две възможности, две различни качества - позитивно и негативно. И е рисковано да се каже категорично кое ще победи. Цифрата обаче е много добра, защото дава енергия, дори в повече, двете единици дават двойна сила, двоен катализатор.

Но трябва да имаме предвид, че 11 е и число на изненадите, съдържа две цифри, два архетипа, които са различни. Точно това предполага изненади - единият лидер може да ви качи в небесата, другият да ви свали в недрата. Колебанията между двата може да доведе до непредсказуем резултат. Неслучайно за 11 казват: Очаквай неочакваното!

При десетката, номера на бюлетината на БСП, единицата, т.е. лидерът е един. Цифровата символика обаче не позволява да се даде категорично становище коя конфигурация - 11 или 10 е по-печеливша.

Нека имаме предвид, че и числото на календарната година - 2017-а, е 10 – толкова се получава, като съберем 2 плюс 1 плюс 7. Ако амбицията на хората в календарна единица е да успеят на всяка цена, те ще го постигнат. В календарна единица също така може да бъде наложено второ начало.

Обединените патриоти ще играят с номер 17. В нумерологията това е число, което се свързва със зависимостта от странична помощ, включващо седморката -  цифрата на бог, символизира помощ. На патриотите ще им трябва помощ - това показва изтегленият от тях номер. Те явно са го усетили инстинктивно, тъй като участват в изборите в коалиция. Ако някой им помогне с правилните действия, може да постигнат голям успех. Той обаче не им е гарантиран.

Нека си спомним, че на предишните избори Цецка Цачева участваше със 17 номер и видяхме, че той не  донесе победа, въпреки твърденията на мои колеги, че това е цифрата на богопомазания, на царицата-майка. Всъщност символиката е точно обратната - че този човек ще има нужда от силна подкрепа. Нумерологичната карта на човек, роден на 17-а дата, предполага, че той ще бъде зависим от помощта на близките си, най-малко.  

Деветката, цифрата на ДПС, е силна. Изписва като глава и гръбнак, напомня и завъртяно ласо. Това е цифрата на умната глава, на хората, които мислят и планират прецизно напред във времето. За мен ДПС имат план за участието си в предстоящите избори и не е толкова важно дали ще спечелят. Част от плана е да участват, за да се случат други, важни за тях неща след вота.   

Конкурентите им от ДОСТ, които са нова формация, участват с 13 номер. Това е амбициозна комбинация от цифри, която гарантира присъствие и резултат, който обаче няма да е лидерски. Трябва да имаме предвид, че сборът на числата 1 и 3 е четворка, което поставя нумерологично ДОСТ в опозиция на деветката на ДПС, както Овен и Везни в астрологията.   

Реформаторите участват с цифра 21 - тя противоречи на йерархията заради двойката пред единицата, традиционен водач. Сгрешената йерархия е знак, че обектът не е стъпил на прагматична и логична основа, повече е емоцията. А това не носи дивиденти в парламентарни избори. Вероятно комбинацията, която РБ направиха с Глас народен в последния момент, е леко нестабилна, изборът е емоционален и не гарантира вярно решение на важен политически казус. Предвид цифрата - нека са готови за проблеми.            

Цифрата шестица на дебютанта на този тип избори Веселин Марешки е свързана със социалната, хуманитарна  сфера. Вероятно ако той предложи облекчения за страдащите в аптекарския си бизнес, е възможно да постигне добър резултат.

С номер 8 ще участва коалицията АБВ и Движение 21 - осмицата е затворено число, което символизира нещо невидимо, консервативно. Тълкувам я и като капан заради белезника, който очертава. Не съм сигурна в успеха на тази формация, поне що се отнася до цифрата.

Четворката, с която се включва коалицията с участието на ДСБ и Съюз за Пловдив, е сложна, многопосочна цифра. Това сочи липса на концентрация, т.е. разногласие между участниците в системата.  А този разнобой може да изиграе негативна роля в изборите. Трябва да си изгладят взаимоотношенията преди вота.

Що се отнася до цифровите показатели на датата на изборите 26 март 2017 г. сборът е 3. Тройката е под знака на Юпитер, което предполага ползотворен резултат. Резултатен ползотворен ден за избирателите, сочи нумерологията. Би трябвало след тези избори хората да останат доволни всеки за себе си, може би този път ще има повече позитивно настроение. Цифрата единица на годината, както и присъствието на единици в цифрите на основните играчи предполага, че битката на тези избори ще бъде безмилостна и жестока.

Цифрите вещаят: Номер 11 за ГЕРБ - очаквай неочакваното
Цифрите вещаят: Номер 11 за ГЕРБ - очаквай неочакваното
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4373
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...