понеделник, 19 Февруари 2018 06:02 ч.

Часовници за 100 бона изчезнали при коронясването на Роналдо

11.01.2017   |   21:15
Прочетена: 703   |
Коментари: 0
Часовници за 100 бона изчезнали при коронясването на Роналдо

Шест скъпи часовника са били откраднати, докато тече церемонията на ФИФА по награждаването на най-добрите футболисти в света за миналата година. Те са били подготвени като награда в отделните индивидуални категории.

Часовниците Hublot Big Bang на обща стойност около 93 хил. евро са изчезнали някъде между централата на ФИФА и студиата, където се проведе събитието.

От ФИФА са се обърнали към полицията. "Проверяваме какво се е случило с часовниците. Те изчезнаха някъде", заяви говорител на международната федерация, цитиран от "Дейли мейл".

Организаторите успели бързо да подсигурят други часовници за победителите в отделните категории. За най-добър футболист за 2016 г. беше определен Кристиано Роналдо.

Това не е първият случай, в който във ФИФА има проблем с подаряването на часовници.

Преди две години ФИФА води вътрешно разследване за евентуално нарушаване на етичния кодекс от членове на изпълнителния комитет, получили часовници от един от спонсорите на бразилската конфедерация (CBF) по време на световното първенство.

Тогавашният президент на УЕФА Мишел Платини отказа да върне подаръка, оценяван на около 25 хил. долара.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3954
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...