четвъртък, 22 Февруари 2018 14:22 ч.

Чистим Пловдив заедно в събота

14.09.2017   |   13:45
Прочетена: 407   |
Коментари: 0
Чистим Пловдив заедно в събота

Генерална уборка ще има в събота от 10 часа в Пловдив. От общината канят доброволците да се включат в поредната акция „Да изчистим България заедно!”. Тя е част от събитията, предвидени в програмата на  „Европейската седмица на мобилността”, която се провежда  от 16 до 22 септември.  

Чували и ръкавици ще раздават пред Радио-телевизионния център до Сахат тепе,  в парк „Лаута” до  хотел "Пловдив" и  на беседката до барбекюто, на  Гребната база пред ресторант „Гребеца”, до Розариума и Отрезвителя, до детската железница на Младежкия хълм. Сборни пунктове ще има също така до паметника на Васил Левски на Бунарджика, на  бул. "Марица-север"  до магазин „Лекси”, в кв. "Гладно поле" пред кметството на "Източен", в парк "Източна Румелия" на ул. „Кукуш”.  Целта е градът да бъде по-чист и по-красив, подчертаха от общинската дирекция "Екология".

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4012
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...