неделя, 23 Февруари 2020 06:52 ч.

Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли

18.01.2018   |   18:15
Прочетена: 8277   |
Коментари: 0
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли

Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък следобед на улица „Йоаким Груев“. По думите на мъжа, колите в паркинга от лявата страна били спрели така, че нямало достатъчно тротоарно място. Човекът излязъл на пътното платно, но в това време от отсрещния паркинг излизала кола с маневра назад. Шофьорът не забелязал пешеходецът и така се наложило читателят ни да скочи в образувалите се локви.

„Зад мен имаше майка с малко дете, която направи същия избор, за да не бъде блъсната“, обясни още мъжът. Той се оплакал в Областната дирекция на полицията, която е на няколко метра по ул. „Йоаким Груев“. Докато водел разговор с полицай, в сградата влязал шефът на структурата Атанас Илков. Той разговарял с гражданина и обещал реакция от органите на реда. Потърпевшият обясни, че дълго време е чакал, но не видял някои да проверява неправилно паркиралите автомобили.

В четвъртък нямахме достатъчно ресурси да реагираме на сигнала, тъй като бяхме ангажирани с бедственото положение в Карлово. В петък сигналът ще бъде проверен и ако са необходими законови мерки, те със сигурност ще бъдат взети. Говорих с човека и съм се ангажирал. Паркингът е общински с платени абонаменти. Това обясни за „Марица“ шефът на областната дирекция на МВР Атанас Илков.

Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...