вторник, 23 Януари 2018 19:58 ч.

Шестимата в Нови Искър убити с по няколко изстрела. Вижте версиите на МВР

03.01.2018   |   18:18
Прочетена: 2355   |
Коментари: 0
Шестимата в Нови Искър убити с по няколко изстрела. Вижте версиите на МВР

Става въпрос за шесторно убийство и още сега изключвам версията за самоубийство на някой от убитите. Това заявиха от МВР и прокуратурата на извънреден брифинг относно свирепото шесторно убийство в Нови Искър.

Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на първоначално издирваната Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

44-годишната Кети Кюхова, която първоначално бе обявена за издирване, заедно със семейния автомобил - БМВ, е намерена убита и хвърлена в кладенец, дълбок два метра. Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на семейството във вилна зона. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон.

В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче. В него обаче е споменато и името на Неделчо.

"Всички са убити с огнестрелно оръжие, с множество изстрели. Не е ясно дали оръжието е едно, чакаме да станат готови експертизите. Предстои много работа по лабораториите", добави Борислав Сарафов.

"Направен е статичен, но и динамичен оглед на местопроизшествието. Иззети са необходимите доказателства. Няма как в този ранен етап да очаквате максимално пълна и обстойна информация. Работим по множество версии", каза той. "Изключваме версията за убийство с последвало самоубийство", отново подчерта гл. комисар Младен Маринов.

 "Към момента основно разглеждаме дейността на убития Неделчо. Той се е занимавал с търговска дейност и е имал общо и с кухи фирми, които са укривали ДДС. Разглеждаме и как точно е придобил имота в Нови Искър. Работим по всякакви факти", каза той.

 


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
1157
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...