петък, 28 Февруари 2020 22:51 ч.

Шофьорът на обърнатата хонда задрямал зад волана

25.08.2017   |   16:50
Прочетена: 750   |
Коментари: 0
Шофьорът на обърнатата хонда задрямал зад волана

Шофьорът на лекия автомобил „Хонда” най-вероятно е задрямал зад волана и това е причината да навлезе в насрещното платно, където челно се ударил с приближаващия „Фолксваген”. При удара колата се преобърнала по таван. Катастрофата стана в Йоаким Груево, за което marica.bg информира своевревменно.

По чудо инцидентът се размина без жертви. Според очевидци и хора, притекли се първи на помощ, в джипа пътували двама души от Михалково. Те отивали към Пловдив, където с автобус пристигали децата им от море и трябвало да ги посрещнат.

В лекият автомобил „Хонда” пък пътували две момчета, които работят в „Либхер”, и се прибирали към Исперихово. Хора от селото разказва, че шофьорът на хонадата обяснил, че най-вероятно е задрямал и така е навлязъл в насрещното платно и ударил джипа. Двете момчета от хондата са се отървали невредими, само с уплах. Лекар от Спешна помощ преглеждаше другите двама от джипа, разказаха очевдци.    


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...