понеделник, 19 Март 2018 04:48 ч.

„Черноризец Храбър“ награди пак отличниците си

На тържеството присъства Савина Петкова
23.02.2017   |   10:33
Прочетена: 730   |
Коментари: 0
„Черноризец Храбър“ награди пак отличниците си

Председателят на общински съвет Пловдив Савина Петкова присъства на тържественото връчване на ежегодните стипендии „Черноризец Храбър“, която СУ „Черноризец Храбър“ дава на възпитаниците си, които са постигнали отличен успех и изяви, издигащи авторитета на училището.

Стипендиите се дават за седма поредна година и знак за признание за труда, който полагат нашите ученици. Получават ги тези, които са показали отличен успех, участват в национални олимпиади, дейно се включват в извънкласни мероприятия, нямат отсъствия, сподели директорът на училището Елена Кисьова. Тя обясни, че всеки клас има право да излъчи свой кандидат за стипендията.

По думите й това са едни от най-престижни награди в училището, тъй като освен личното удовлетворение, те показват и стремежът за личностно израстване, допълни тя.

Поздравявам ви за труда и усилията. Бъдете здрави, много ученолюбиви и с усмивка на лице. Ценете труда на своите преподаватели, тъй като ние като родители сме поверили в ръцете им най-важното – бъдещето на децата си. Това заяви председателят на Общински съвет пред ученици, учители и родители. По думите й тя е един от новите приятели на училище „Черноризец Храбър“ и тепърва ще предстои да се докаже.

Преди самото връчване на стипендиите учениците бяха подготвили кратък езиков рецитал, който показа нагледно наученото по английски, руски, френски, испански. А най-малките ученици зарадваха гостите си народни танци. Кметът на район Тракия Костадин Димитров връчи стипендиите на отличените ученици. /Марица.бг

„Черноризец Храбър“ награди пак отличниците си
„Черноризец Храбър“ награди пак отличниците си
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4373
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...