неделя, 19 Януари 2020 03:58 ч.

11 страстни пози за оргазми на килограм

Упражнявайте се навсякъде, но далече от децата
27.08.2017   |   23:20
Прочетена: 1209   |
Коментари: 0
11 страстни пози за оргазми на килограм

Заниманието с любов винаги е приятно, но за да не превърнете процеса в банално изпълнение на съпружеските задължения, трябва разнообразие. Следващите пози са за всички - за щастливите, мързеливите, работливите, нетърпеливите, уморените, отегчените, песимистите, оптимистите, идеалистите, хората с фантазия и за онези без. И ако остане, за съседите. 

Горещ диван

Единственото, което ви трябва за изпълнението на тази страстна позиция, е удобен диван или каквато и да е повърхност с облегалка. Така тази мебел автоматично ще се превърне в изключително гореща. Мъжът сяда в креслото, а дамата го яхва, лице в лице. Повдига крака и ги поставя върху раменете на своя любим. За да фиксира позата, тя се улавя за шията на партньора. Той пък обхваща с ръце бедрата на жената и помага да се движи в такт, като контролира интензитета и дълбочината на проникване. Любовта в тази стойка ще допадне най-вече на двойките с гъвкаво и тренирано тяло. Но няма да бъде сложна и за останалите.

Страстно танго

Позата е лесна и не особено изобретателна, но именно такава страст се приисква периодично на всеки от нас. Партньорите лежат на хълбок с лице един към друг. Жената повдига крак и го поставя върху бедрото на мъжа, като така обгръща таза му. През това време представителят на силния пол обхваща дамата през талията със силната си ръка и чувствено прониква в нея. В отговор нежното създание прегръща любимия, привличайки го колкото се може по-близо до гърдите си. Така двойката постига пълно сливане, партньорите се усещат като едно цяло, както в изпълнението на класическото аржентинско танго.

На конете

Мъжът сяда, кръстосвайки краката си, поставя ръце зад гърба си и се опира на тях. Главната роля тук се пада на дамата му. Като дива ездачка тя обхваща с бедра любимия, само не бива да сяда върху него. Тайната се крие в подгряването на страстта и в разширяването на границите на възбудата. Като се държи за раменете на мъжа, партньорката притиска гърди в лицето му и тялото  бавно се спуска надолу, докато достойнството му не се окаже напълно в нейна власт. В този момент тя е обуздала непокорния кон. Сега може да регулира темпото и силата на страстта по свое желание.

Зигзаг на успеха 

Мързеливата роля и тук не се пада на дамата. Представителката на нежния пол ляга по хълбок, намирайки опорна точка за ръката, и с лек замах метва крак върху рамото на мъжа, който услужливо е застанал на колене. Той обхваща бедрото , привличайки го към гърдите си. След проникването дамата започва активно да върти бедрата си, което кара пенисът на любимия да извършва в нея зигзагообразни движения. Партньорите получават многостепенно удоволствие, понеже позата позволява едновременното стимулиране на множество ерогенни точки.

Притихналият дракон

Жената застава на колене и лакти върху удобното легло. Мъжът е прав и прониква в нея откъм задната страна, докато бедрата на партньорката му са разтворени. Веднага след това дамата събира коленете си едно към друго, затваряйки входа и контролирайки с цялото си тяло действията на любимия. Позата е наречена "Притихнал дракон", понеже на пръв поглед нежната половинка изглежда в пасивна позиция. Затаена в своята беззащитност, именно тя става водеща, понеже мъжкото удоволствие зависи единствено от това, колко здраво стиска бедра и позволява ли му да си играе. На представителя на силния пол не му остава нищо друго, освен да се подчини и да синхронизира ритъма си с жената.

Активната G

Началната позиция е много подобна на предишната. Дамата е на колене, опирайки ръце в пода, на колене е и мъжът. Така той прониква в любимата от задната страна, придържайки бедрата . Главната му задача е активно и бързо да влезе в партньорката. По този начин се стимулира G точката, а съответно пикът на женското удоволствие настъпва по-бързо. Нежното създание пък може да му помогне, като активно движи бедрата си и регулира темпото. На свой ред партньорът има възможност да шляпне игриво дамата по дупето, внасяйки допълнителни нотки на възбуда.

Дивата ездачка

Класиката си е класика, макар и в известна разновидност. Тази поза се различава в минимална степен от обичайната "Ездачка", в която основната мисия на жената е да оседлае партньора. Тук дамата сяда върху мъжа, който трябва да спусне глава и ръце от края на леглото. Наслаждавайки се, представителката на слабия пол поставя стъпалата си под гърдите на партньора, който на свой ред опира ръце на пода. Своите пък дамата може да сложи под дупето си, като по този начин допълнително стимулира ерогенните зони на мъжа.

Пружина

Нужни са ви малко тренировки, преди да се захванете с тази поза. За да я осъществите, мъжът трябва да притежава силни и здрави крака. Дамата стъпва върху леглото или на стол с гръб към любимия. Партньорът плъзва ръце по дупето , като го придържа в долната му част. След проникването краката му започват да изпълняват ролята на пружина, с помощта на която той се оттласква от пода, движейки се ритмично нагоре-надолу. Както се вижда, активната роля тук се пада на мъжа, а за жената остава единствено да се опитва да пази равновесие, опирайки се на ръцете му.

Вагонетка

Онова малко открито вагонче за превоз на товари дава на шега името на следващата поза. Представителят на силния пол мързелува яко. Ляга на кушетката, ръцете му са разположени до тялото, краката са събрани. Жената сяда отгоре му, при това е с гръб към него и започва действия. С вълнообразни движения поставя бедрата напред, назад, нагоре и надолу. Ако има желание, мъжът може да зададе темпото, като обхване с ръце хълбоците на дамата. Тя пък може да се хване за краката му, за да не изгуби равновесие.

Жената котка

Задачата се усложнява. Тази поза е единствено за притежателите на достойнство с размер над средния, иначе може и нищо да не стане. Жената ляга по корем с леко разтворени крака, за да може партньорът да проникне в нея. Мъжът пък сяда отзад, разполага краката си от двете страни на гърдите на партньорката, а ръцете си опира зад гърба си. Дамата се извива като котка, опирайки се на лактите си. Трябва обаче да бъде изключително внимателна, за да не повреди важния мъжки орган.

Оргазми на килограм

Последната поза ще завърти ума на всяка жена. "Оргазми на килограм" е не само названието, но и това, което следва да се очаква. Важен момент тук е, че сексът е в банята. Мъжът сяда във ваната, изпъвайки краката си напред. Дамата опира гръб към него и сяда върху пениса му. А после идва най-интересното с помощта на душа и нежните мъжки ласки, галещи гърдите . Водната струя се отправя към клитора, като партньорите не бива да забравят да се движат. Резултатът е взрив от мощни оргазми. Минусът е, че водата измива естествената смазка, което може да предизвика неприятни усещания.

11 страстни пози за оргазми на килограм
11 страстни пози за оргазми на килограм
11 страстни пози за оргазми на килограм
11 страстни пози за оргазми на килограм
11 страстни пози за оргазми на килограм
11 страстни пози за оргазми на килограм
11 страстни пози за оргазми на килограм
11 страстни пози за оргазми на килограм
11 страстни пози за оргазми на килограм
11 страстни пози за оргазми на килограм

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...