четвъртък, 20 Февруари 2020 09:53 ч.

1100 кандидати за стаж в EVN България през 2017 година

04.07.2017   |   14:05
Прочетена: 581   |
Коментари: 0
1100 кандидати за стаж в EVN България през 2017 година

От началото на юли 2017 г. EVN България организира за 12-а поредна година стажантска програма „Младежи с бъдеще“. Тя е насочена към амбициозни студенти от технически и икономически специалности на български и чуждестранни университети, които търсят възможност да развият своя потенциал в реална бизнес среда.

За тазгодишното издание на програмата беше проявен силен интерес, като почти 1100 млади специалисти се кандидатираха за участие в нея. След процедура по избор общо 49 ученици и студенти бяха одобрени и ще имат възможност да проведат стаж в дружеството.

Общо 26 от одобрените стажанти ще специализират в централните отдели на дружествата от групата на ЕVN България, а 23 ще проведат стажа си в клиентските центрове на дружеството на територията на Югоизточна България. Продължителността на летния стаж е три месеца и се провежда през юли, август и септември.

И през 2017 г. стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. Всеки един от стажантите ще проведе стажа си под личното ръководство и съвети на ментори - експерти от съответната професионална сфера.

Програмата „Младежи с бъдеще“ предлага:

•             запознаване с дейността на EVN България и придобиване на ценен опит в областта на енергетиката, технологиите и икономиката

•             непосредствен контакт с едни от най-добрите професионалисти в бранша

•             участие в иновативни проекти

•             възможност за прилагане на теоретичните знания в реална работна среда

•             използване на най-добрите практики

•             работа в международна компания

•             заплащане на стажа.

 

Повече информация за програмата „Младежи с бъдеще“ на EVN България е налична на:

http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx

 

Инициативата на ЕVN България „Младежи с бъдеще“ стартира през 2006 гoдина. За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея: в периода 2006 – 2016 г. в нея са участвали 367 студенти, а общият брой на кандидатите е над 4500. Чрез програмата „Младежи с бъдеще“ EVN България отваря врати за млади, образовани и амбициозни студенти, които искат да се запознаят на практика с бизнеса, технологиите и иновациите в един международен енергиен концерн.

 


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...