неделя, 21 Януари 2018 13:01 ч.

60 години разлика не са пречка за щастието на Хю и Кристъл

12.08.2017   |   13:14
Прочетена: 879   |
Коментари: 0
 60 години разлика не са пречка за щастието на Хю и Кристъл

Драстичните разлики в ръста и годините никога не са пречка за щастието, доказва опитът на доста звездни двойки. Те загърбват предразсъдъците и показват, че за любовта няма граници. Особено ако е подплатена и с милиони. 

Истински рекордьор в нестандартните връзки е Мистър Плейбой Хю Хефнър. Старият донжуан безпаметно се влюби във фотомодела Кристъл Харис, която спокойно може да му бъде правнучка - делят ги цели 60 г. Двамата се сгодиха за пръв път през 2010 г. През 2011 Кристъл избяга буквално пред олтара, но бързо се върна в имението на плейбоя и Хефнър я прие. Вторият опит за венчавка бе през 2013 г. и се оказа успешен.

Звездата от поредицата "Хари Потър" Даниел Радклиф е висок само 156 см. Но това не му пречи да е икона на хипстърите и секс символ на девойките. Не му пука и да се среща с 5 години по-възрастната от него американска актриса Ерин Дарк, която е и с една глава по-висока. Двамата са лудо влюбени. Радклиф всъщност става известен с ролята си на Дейвид Копърфилд, но световна слава получава като Хари Потър. Заради ролята зарязва училище. Днес е звезда, защитник направата на гей общностите и поет. 

Рокидолът Род Стюарт не се притеснява никак от това, че любимата му - моделът Пени Ланкастър, стърчи 40 см над него. Направих много, за да порасна в любовта, твърди Род. Неговото мото за щастлив брак е: „Остави споровете за сутринта”.

25 г. делят звездната двойка Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас. Това не им пречи да бъдат щастливи и прочути актьори с десетки роли зад гърба си.  Със състояние от 35 млн. паунда и още 155 млн. паунда в сметката на съпруга  още през 2003 г. aктрисата заяви в едно свое интервю: „Милион долара са нищо за хора като нас“.  Катрин,  двукратният носител на „Оскар“ Майкъл Дъглас и двете им деца живеят в истинска приказка, заобиколени от скъпи вещи в скъпите им имоти.  Катрин бе неизменно до Майкъл, който пребори тежък рак.

 60 години разлика не са пречка за щастието на Хю и Кристъл

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
749
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...