вторник, 18 Февруари 2020 15:31 ч.

Financial Times хвали "Елпром Троян" като компания на бъдещето

12.01.2018   |   10:11
Прочетена: 863   |
Коментари: 0
Financial Times хвали "Елпром Троян" като компания на бъдещето

Компанията "Елпром Троян" влезе в престижното издание Financial Times с продукт, взаимстван от бъдещето. Тя е пионер сред компаниите в България, работещи в кибер високотехнологичната индустрията – Индустрия 4.0.

Троянската компания за пръв път присъства в днешния брой на Financial Times и то с продукт взаимстван от бъдещето, пише "Труд". Неслучайно и мотото на „Елпром Троян“ е „Бъдещето започва от днес!“, коментират от фирмата.

И разкриват, че това постижение на инженерната мисъл и Индустрия 4.0., днес е достигнало до над 600 000 фирми от целия свят.

“Елпром Троян” получи международно признание в областта на иновациите и като една от малкото български компании, навлезли в ерата на Индустрия 4.0. Тя създава така наречения умен завод.

В рамките му киберфизичните системи контролират физичните процеси, създавайки виртуално копие на физическия свят и вземат независимо, децентрализирано решение.

“Елпром Троян” създаде интелигентен дигитален мониторинг – Smart digital monitoring SDM 30, който няма аналог в света. Благодарение на него всеки може да гарантира абсолютна стойност на машините и съоръженията, в които са асемблирани електромоторите на завода. /Марица.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...