неделя, 25 Февруари 2018 17:35 ч.

Miss Beauty нагази в музикалния бизнес

Парчето е бързо и ритмично, точно в мой стил, казва пловдивската красавица Мария Пешева
17.02.2017   |   15:35
Прочетена: 801   |
Коментари: 0
Miss Beauty нагази в музикалния бизнес

Мария Пешева официално влезе в музикалния бизнес. Пловдивската красавица, която спечели първата в историята титла Miss Beauty, записа първата си песен, научи "Марица". Парчето се казва "Над нещата" и е на композитор от Гърция. Текстът е на Ангел Дончев. В проекта участва и Карлос. 

"Песента е много бърза и ритмична. Нахакана - точно в мой стил. Защото Мария Пешева е над нещата", разкри хубавицата. Записите продължили няколко часа в студиото на Ангел Ефтимов, а през цялото време екипът много се забавлявал.

Съвсем скоро ще започнат и снимките на клипа, за който Мария ще се бръкне с 5-цифрена сума. Вече е подбрала хората, които ще работят по него.

Засега Мария отказва да издаде подробности около видеото. Казва само, че ще е скандално и много горещо. "Общо взето песента е с послание. Какво е то - ще го запазя в тайна. Съвсем скоро всички ще разберат", лаконична е Пешева.

Очаква се парчето да се завърти по музикалните телевизии в средата на март. /Марица.бг

Miss Beauty нагази в музикалния бизнес
Miss Beauty нагази в музикалния бизнес
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4066
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...